Plata & Livrare

CadouriDulciuri.RO va MULTUMESTE pentru accesarea site-ului si pentru interesul acordat CADOURILOR noastre.

CadouriDulciuri.RO cauta zilnic solutii pentru a satisface toate nevoile si dorintele DVS si de fiecare data, cu fiecare CADOU ambalat si livrat devine mai bun si mai performant. VA MULTUMIM !

Modalitatea  de accesare a CADOURILOR noastre se face prin plasarea de comenzi online la adresele mentionate in categoria CONTACT. Pentru relatii nu ezitati sa contactati telefonic  echipa noastra CadouriDulciuri.RO , suntem aici pentru a va da cele mai bune solutii !

Preturile afisate pe site nu contin TVA.

Comanda minima este in valoare de 400 ron TVA inclus.

Procesarea si ambalarea CADOURILOR  se face intr-un interval de 24-72 ore ulterior confirmarii interne a platii.

Conditii de livrare :

Bucuresti – gratuit pentru comenzi mai mari de 1500 ron

Bucuresti – contra cost pentru comenzi mai mici de 1500 ron

Bucuresti – personal din depozitul nostru – Bdul Tudor Vladimirescu Nr 29, sector 5, Bucuresti

Pentru locatii din tara  – contra cost – va rugam sa ne contactati .

CadouriDulciuri.RO va poate pune la dispozitie o multitudine  de modalitati de  ambalare , cosuri tematice, tavite carton, cutii profesionale , pungi cadou…etc, acestea pot reprezenta o alternativa la modelele deja prezentate in colectiile prezente pe site, va rugam sa ne contactati.

CadouriDulciuri.RO poate schimba producatorul, marca si tipul anumitor produse in cazul in care acestea nu sunt disponibile, cu notificarea si acordul clientului. CadouriDulciuri.RO  garanteaza 100% calitatea si gama noilor produse in cazul in care acestea nu sunt indentice ca producator/marca cu cele din oferta. Fotografiile produselor sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. CadouriDulciuri.RO va furniza odata cu cadourile si Declaratie de Conformitate pentru toate articolele din componenta acestora. Fotografiile produselor reprezinta o sugestie de prezentare si nu au valoare contractuala.

CadouriDulciuri.RO va informa  prin sectiunea speciala de reduceri  OFERTA ZILEI , articolele ce vor beneficia de reduceri de pret. Deasemenea, CadouriDulciuri.RO , in functie de valoarea comenzii va va comunica gradul de reducere la care se incadreaza comanda dvs .

Echipa CadouriDulciuri.RO – va asteptam !

CadouriDulciuri.RO

  0757.759.029

  comenzi@cadouridulciuri.ro   office@cadouridulciuri.ro

L-V 09.00 – 18.00

S     09.00 – 13.00

D    inchis